Thông báo - Thông báo của các nước thành viên: Revision of the Standards and Specifications for Foods and Food Additives under the Food Sanitation Act (Revision of agricultural chemical residue standards).


Mã WTO G/SPS/N/JPN/507
Ngày thông báo 13/04/2017
Loại thông báo Bình thường
Tiêu đề Revision of the Standards and Specifications for Foods and Food Additives under the Food Sanitation Act (Revision of agricultural chemical residue standards).
Tóm tắt

Proposed  maximum  residue  limits  (MRLs)  for  the  following agricultural chemical:
Veterinary drug: Spiramycin

Sản phẩm - Meat and edible meat offal (HS Codes: 02.01, 02.02, 02.03, 02.06, 02.07 and 02.09) - Fish and crustaceans, molluscs and other aquatic invertebrates (HS Codes: 03.02, 03.03 and 03.04) - Dairy produce (HS Code: 04.01) - Products of animal origin (HS Code: 05.04) - Animal or vegetable fats and oils (HS Codes: 15.01 and 15.02)
Quốc gia Japan

Tệp đính kèm:
NJPN507.pdf

Thông báo khác:


Biểu mẫu thông báo

     
2 đối tượng