Thông báo - Thông báo của các nước thành viên: Revision of the Standards and Specifications for Foods and Food Additives under the Food Sanitation Act (Revision of agricultural chemical residue standards).


Mã WTO G/SPS/N/JPN/504
Ngày thông báo 13/04/2017
Loại thông báo Bình thường
Tiêu đề Revision of the Standards and Specifications for Foods and Food Additives under the Food Sanitation Act (Revision of agricultural chemical residue standards).
Tóm tắt

Proposed  maximum  residue  limits  (MRLs)  for  the  following agricultural chemical:
Pesticide: Fludioxonil.

Sản phẩm - Meat and edible meat offal (HS Codes: 02.01, 02.02, 02.03, 02.04, 02.05, 02.06, 02.07, 02.08 and 02.09) - Fish and crustaceans, molluscs and other aquatic invertebrates (HS Codes: 03.02, 03.03 and 03.04) - Dairy produce and birds' eggs (HS Codes: 04.01, 04.07 and 04.08) - Products of animal origin (HS Code: 05.04) - Edible vegetables and certain roots and tubers (HS Codes: 07.01, 07.02, 07.03, 07.04, 07.05, 07.06, 07.07, 07.08, 07.09, 07.10, 07.13 and 07.14) - Edible fruits and nuts, peel of citrus/melons (HS Codes: 08.01, 08.02, 08.04, 08.05, 08.06, 08.07, 08.08, 08.09, 08.10, 08.11 and 08.14) - Coffee, tea, mate and spices (HS Codes: 09.03, 09.04, 09.05, 09.06, 09.07, 09.08, 09.09 and 09.10) - Cereals (HS Codes: 10.01, 10.02, 10.03, 10.04, 10.05, 10.06, 10.07 and 10.08) - Oleaginous fruits, miscellaneous grains, seeds and fruits (HS Codes: 12.01, 12.02, 12.04, 12.05, 12.06 and 12.07) - Animal or vegetable fats and oils (HS Codes: 15.01, 15.02 and 15.06)
Quốc gia Japan

Tệp đính kèm:
NJPN504.pdf

Thông báo khác:


Hội nghị

Tài liệu/Hướng dẫn

Bản tin SPS Việt Nam

Thống kê truy cập

  • Thành viên Thành viên
    • Mới hôm nay Mới hôm nay 0
    • Mới hôm qua Mới hôm qua 0
    • Tổng Tổng 7
    • Mới nhất Mới nhất
         Bui Duc Toan
  • Người trực tuyến Người trực tuyến
    • Khách Khách 48
    • Thành viên Thành viên 0
    • Tổng Tổng 48