Thông báo - Thông báo của các nước thành viên: Proposed Maximum Residue Limit: Flonicamid (PMRL2021-30)


Mã WTO G/SPS/N/CAN/1410
Ngày thông báo 28/07/2021
Loại thông báo Bình thường
Tiêu đề Proposed Maximum Residue Limit: Flonicamid (PMRL2021-30)
Tóm tắt

The objective of the notified document PMRL2021-30 is to consult on the listed maximum residue limits (MRLs) for flonicamid that have been proposed by Health Canada's Pest Management Regulatory Agency (PMRA).

MRL (ppm)1

Raw Agricultural Commodity (RAC) and/or Processed Commodity

16

Abyssinian cabbages, mizuna, seakale cabbages, Hanover salad, wild rocket, Shepherd's purse, and watercress

4.0

Bitter lettuce, blackjack, cat's whiskers, cham-chwi, cham-na-mul, Chinese amaranth, Chinese violets, chipilin, common plantains, cosmos, dang-gwi, dol-nam-mul, ebolo, fuki, English primrose, escaroles, fameflowers, feather cockscombs, fresh cilantro leaves, fresh dillweed leaves, good King Henry, huauzontles, Indian asters, jute leaves, Malabar spinach, New Zealand spinach, tree spinach, tanier spinach, udo, and zuiki

 

1ppm = parts per million

Sản phẩm Pesticide flonicamid in or on various commodities (ICS Codes: 65.020, 65.100, 67.040, 67.080)
Quốc gia Canada

Tệp đính kèm:
NCAN1410.pdf

Thông báo khác:


G/SPS/N/USA/3544 - Receipt of a Pesticide Petition Filed for Residues of Pesticide Chemicals in or on Various Commodities.
G/SPS/N/USA/3543 - Thiamethoxam Pesticide Tolerance. Final Rule.
G/SPS/N/UKR/256 - Draft Order of the Ministry of Health of Ukraine "On Approval of the Requirements Restricting the Use of Certain Epoxy Derivatives in Materials and Articles Intended to Come into Contact with Food".
G/SPS/N/UKR/253/Add.1 - Draft Order of the Ministry of Economy, Environment and Agriculture of Ukraine "On approval of the Procedure for monitoring and reporting on antimicrobial resistance of zoonotic pathogens and commensal bacteria"
G/SPS/N/KGZ/42 - Draft Decision of the Collegium of the Eurasian Economic Commission on Amendment to Section 1 of Chapter II of the Common Sanitary- Epidemiological and Hygienic Requirements for Products Subject to Sanitary- Epidemiological Supervision (Control).
G/SPS/N/CAN/1628 - Modification to the List of Permitted Food Enzymes to authorize the use of polygalacturonase from a new source.
G/SPS/N/CAN/1629 - Modification to the List of Permitted Food Enzymes to authorize the use of phospholipase A1 from a new source.
G/SPS/N/SLV/109/Add.1 - RTS 65.02.01:13 Límites Máximos de Residuos de Plaguicidas Químicos en Frutas y Hortalizas para Producción Nacional e Importación
G/SPS/N/JPN/1380 - Revocation of designation of zinc bacitracin and calcium halofuginone polystyrenesulfonate as feed additives.
G/SPS/N/JPN/1379 - Emergency measures to mitigate the risk of introducing Bactrocera dorsalis species complex.

Hội nghị

 

Mời tham dự HN "Triển khai cấp bách các biện pháp tăng cường tuân thủ ATTP của thị trường EU" triển khai ý kiến chỉ đạo của Thủ tướng Chính phủ

Thời gian: 8:00 thứ 2, ngày 24/02/2025

Hình thức: Trực tiếp và trực tuyến

Địa điểm: Tại trụ sở Báo Nông nghiệp Việt Nam

Xem chi tiết Giấy mời tại đây

 

 

Tài liệu Hội thảo phổ biến qui định EU ngày 07/5/2024

1. Quy định gia nhập Liên minh Châu Âu sản phẩm thực phẩm tổng hợp

2. Kiểm soát chính thức đối với các sản phẩm không có nguồn gốc động vật được đưa vào Liên minh

Quy định biện pháp SPS của một số thị trường

các quy đnh SPS ca thtrưng nhp khu

các quy đnh SPS ca thtrưng nhp khuquy đnh SPS ca thtrưng nhp khuquy đnh SPS ca thtrưng nhp khu Quy định SPS của một số thị trường nhập khẩu

 

Chi tiết thông tin tại đây

 

* Chỉ dẫn đăng ký doanh nghiệp và đầu mối cơ quan đăng ký doanh nghiệp sản xuất thực phẩm xuất khẩu vào Trung Quốc

 

Chi tiết thông tin tại đây

 

* Tra cứu doanh nghiệp được Tổng cục Hải quan Trung Quốc cấp mã đăng ký

Chi tiết thông tin tại đây

 

 

 

Bản tin SPS Việt Nam

Thống kê truy cập

  • Thành viên Thành viên
    • Mới hôm nay Mới hôm nay 0
    • Mới hôm qua Mới hôm qua 0
    • Tổng Tổng 38
    • Mới nhất Mới nhất
         kitahanoi
  • Người trực tuyến Người trực tuyến
    • Khách Khách 396
    • Thành viên Thành viên 0
    • Tổng Tổng 396