Thông báo - Thông báo của các nước thành viên: National Food Safety Standard of the P.R.C.: Food additive Paprika Oleorein
Mã WTO |
G/SPS/N/CHN/1307 |
Ngày thông báo |
11/07/2024 |
Loại thông báo |
Bình thường |
Tiêu đề |
National Food Safety Standard of the P.R.C.: Food additive Paprika Oleorein |
Tóm tắt |
This standard applies to food additive paprika oleorein using the fruit of Capsicum annuum L. or Capsicum frutescens L. as raw materials to extract paprika oleorein. The following solvents may be used for the extraction: methanol, ethanol, ethyl acetate, acetone, n-hexane, isopropanol, dichloromethane. It specifies the technical requirements and testing methods for the food additive paprika oleorein.
|
Sản phẩm |
Food additive Paprika oleorein |
Quốc gia |
China |
Tệp đính kèm:
NCHN1307.pdf
Thông báo khác: