Thông báo - Thông báo của các nước thành viên: Review of devitalisation requirements for fresh cut flower and foliage imports: release of draft report


Mã WTO G/SPS/N/AUS/435/Add.9
Ngày thông báo 20/10/2025
Loại thông báo Bình thường
Tiêu đề Review of devitalisation requirements for fresh cut flower and foliage imports: release of draft report
Tóm tắt

Australia has completed a Pest Risk Analysis of devitalisation requirements for fresh cut flower and foliage imports. 

This report is a continuation of the Final Report for the Pest Risk Analysis for Cut Flower and Foliage Imports - Part 1 (released on 21 June 2019) and Part 2 (released on 7 June 2021); refers to notifications G/SPS/N/AUS/435/Add.5 and G/SPS/N/AUS/435/Add.7. 

Further information on the risk analysis and draft report, including proposed changes to phytosanitary requirements, 

Sản phẩm Cut flowers and foliage
Quốc gia Australia

Tệp đính kèm:
NAUS435A9.pdf

Thông báo khác:


G/SPS/N/ISR/12 - Public Health Protection Notice (Food) (Application of Changes to the Annex to European Union Directives) (Regulation EC 396/2005 - Maximum Residue Levels of Pesticides), 5785-2025
G/SPS/N/ISR/11 - Public Health Protection (Food) Notice (Application of Changes to the Annex to the European Union Directives) (Regulation 2073/2005 - Concerning Microbiological Criteria for Foodstuff), 5785-2025.
G/SPS/N/CHN/1324/Add.1 - Regulations of the People's Republic of China on the Customs Administration of Registration of Overseas Manufacturers of Imported Food (Final Version)
G/SPS/N/JPN/1263/Add.1 - Amendment to the Specifications and Standards for Foods, Food Additives, Etc. (Public Notice of Ministry of Health and Welfare No. 370, 1959) under the Food Sanitation Act (Final Measure)
G/SPS/N/JPN/1212/Add.1 - Amendment to the Specifications and Standards for Foods, Food Additives, Etc. (Public Notice of Ministry of Health and Welfare No. 370, 1959) under the Food Sanitation Act (Final Measure)
G/SPS/N/IND/337 - Draft Veterinary Health Certificate for Import of Lamb Meat and Lamb Meat Products into India.
G/SPS/N/IND/336 - Draft Veterinary Health Certificate for Import of Poultry Meat and Poultry Meat Products into India
G/SPS/N/IND/335 - Draft Veterinary Health Certificate for Import of Live Poultry/Day-Old Poultry/Hatching Eggs of Poultry into India.
G/SPS/N/IND/334 - Draft Veterinary Health Certificate for Import of Eggs and Egg Products (Poultry) into India.
G/SPS/N/CAN/1618 - Proposed Maximum Residue Limit: Isocycloseram (PMRL2025-21)

Hội nghị

 

Mời tham dự HN "Triển khai cấp bách các biện pháp tăng cường tuân thủ ATTP của thị trường EU" triển khai ý kiến chỉ đạo của Thủ tướng Chính phủ

Thời gian: 8:00 thứ 2, ngày 24/02/2025

Hình thức: Trực tiếp và trực tuyến

Địa điểm: Tại trụ sở Báo Nông nghiệp Việt Nam

Xem chi tiết Giấy mời tại đây

 

 

Tài liệu Hội thảo phổ biến qui định EU ngày 07/5/2024

1. Quy định gia nhập Liên minh Châu Âu sản phẩm thực phẩm tổng hợp

2. Kiểm soát chính thức đối với các sản phẩm không có nguồn gốc động vật được đưa vào Liên minh

Quy định biện pháp SPS của một số thị trường

các quy đnh SPS ca thtrưng nhp khu

các quy đnh SPS ca thtrưng nhp khuquy đnh SPS ca thtrưng nhp khuquy đnh SPS ca thtrưng nhp khu Quy định SPS của một số thị trường nhập khẩu

 

Chi tiết thông tin tại đây

 

* Chỉ dẫn đăng ký doanh nghiệp và đầu mối cơ quan đăng ký doanh nghiệp sản xuất thực phẩm xuất khẩu vào Trung Quốc

 

Chi tiết thông tin tại đây

 

* Tra cứu doanh nghiệp được Tổng cục Hải quan Trung Quốc cấp mã đăng ký

Chi tiết thông tin tại đây

 

 

 

Bản tin SPS Việt Nam

Thống kê truy cập

  • Thành viên Thành viên
    • Mới hôm nay Mới hôm nay 0
    • Mới hôm qua Mới hôm qua 0
    • Tổng Tổng 28
    • Mới nhất Mới nhất
         NhuY
  • Người trực tuyến Người trực tuyến
    • Khách Khách 312
    • Thành viên Thành viên 0
    • Tổng Tổng 312