Thông báo - Thông báo của các nước thành viên: DUS DARS 971:2024, Fresh asparagus — Specification, First edition


Mã WTO G/SPS/N/UGA/391
Ngày thông báo 09/12/2024
Loại thông báo Bình thường
Tiêu đề DUS DARS 971:2024, Fresh asparagus — Specification, First edition
Tóm tắt

This Uganda Standard applies to shoots of commercial varieties of asparagus grown from Asparagus officinalis L. to be supplied fresh to the consumer Asparagus for industrial processing is excluded.

Asparagus shoots is classified into four groups according to colour:

(a) white asparagus;

(b) violet asparagus, having tips of a colour between pink and violet or purple and part of the shoot

(c) white;

(d) violet/green asparagus, part of which is of violet and green colouring;

(e) green asparagus having tips and most of the shoot green.

Note: This Draft Uganda Standard was also notified to the TBT Committee.

Sản phẩm Fresh or chilled asparagus (HS code(s): 070920); Vegetables and derived products (ICS code(s): 67.080.20)
Quốc gia Uganda

Tệp đính kèm:
NUGA391.pdf

Thông báo khác:


G/SPS/N/USA/3501 - Ethiprole; Pesticide Tolerances. Final Rule.
G/SPS/N/ARE/288/Corr.1, G/SPS/N/BHR/244/Corr.1, G/SPS/N/KWT/163/Corr.1, G/SPS/N/OMN/139/Corr.01, G/SPS/N/QAT/143/Corr.1, G/SPS/N/SAU/548/Corr.1, G/SPS/N/YEM/84/Corr.1 - BAKER'S YEAST AND INACTIVE DRIED YEAST
G/SPS/N/KWT/168 - Implementation of GSO Technical Regulation 2483:2024 regarding Trans Fats
G/SPS/N/UKR/234 - Draft Resolution of the Cabinet of Ministers of Ukraine "On Approval of the Procedure for Classifying Drinking Water as Natural Mineral Water".
G/SPS/N/ARE/292, G/SPS/N/BHR/248, G/SPS/N/KWT/167, G/SPS/N/OMN/143, G/SPS/N/QAT/147, G/SPS/N/SAU/552, G/SPS/N/YEM/88 - Flavoured concentrated drinks
G/SPS/N/CHL/816/Corr.1 - Resolución No 8.353 de 2024: modifica resolución No 1.364 de 2023 que reconoce centro de producción Special new fruit licensing (SNFL) mediterraneo S.L. para el envío de estacas sin enraizar y plantas in vitro de vid (Vitis vinifera), desde Murcia, España a Chile, deroga resolución No 239 de 2024
G/SPS/N/ARE/291, G/SPS/N/BHR/247, G/SPS/N/KWT/166, G/SPS/N/OMN/142, G/SPS/N/QAT/146, G/SPS/N/SAU/551, G/SPS/N/YEM/87 - BAKER'S YEAST AND INACTIVE DRIED YEAST
G/SPS/N/CAN/1577/Add.1 - Established Maximum Residue Limit: Flupyradifurone
G/SPS/N/ARE/206/Add.2, G/SPS/N/BHR/214/Add.2, G/SPS/N/KWT/79/Add.2, G/SPS/N/OMN/111/Add.2, G/SPS/N/QAT/115/Add.2, G/SPS/N/SAU/436/Add.2, G/SPS/N/YEM/56/Add.2 - The Kingdom of Saudi Arabia/The Cooperation Council for the Arab States of the Gulf draft Technical Regulation for "Additives Permitted for Use in Food Stuffs"
G/SPS/N/GEO/33 - Technical Regulation - Rules for combating the citrus fruit borer Anoplophora chinensis (Forster)

Quy định biện pháp SPS của một số thị trường

các quy đnh SPS ca thtrưng nhp khu

các quy đnh SPS ca thtrưng nhp khuquy đnh SPS ca thtrưng nhp khuquy đnh SPS ca thtrưng nhp khu Quy định SPS của một số thị trường nhập khẩu

 

Chi tiết thông tin tại đây

 

* Chỉ dẫn đăng ký doanh nghiệp và đầu mối cơ quan đăng ký doanh nghiệp sản xuất thực phẩm xuất khẩu vào Trung Quốc

 

Chi tiết thông tin tại đây

 

* Tra cứu doanh nghiệp được Tổng cục Hải quan Trung Quốc cấp mã đăng ký

Chi tiết thông tin tại đây

 

 

 

Bản tin SPS Việt Nam

Thống kê truy cập

  • Thành viên Thành viên
    • Mới hôm nay Mới hôm nay 0
    • Mới hôm qua Mới hôm qua 0
    • Tổng Tổng 11
    • Mới nhất Mới nhất
         Tran Hoang Long
  • Người trực tuyến Người trực tuyến
    • Khách Khách 841
    • Thành viên Thành viên 0
    • Tổng Tổng 841