Thông báo - Thông báo của các nước thành viên: Notice of Modification to the List of Permitted Food Enzymes to Enable the Use of Chymosin B from Kluyveromyces lactis CIN in Certain Dairy Foods – Document Reference Number: NOM/ADM-0091.


Mã WTO G/SPS/N/CAN/1109
Ngày thông báo 26/04/2017
Loại thông báo Bình thường
Tiêu đề Notice of Modification to the List of Permitted Food Enzymes to Enable the Use of Chymosin B from Kluyveromyces lactis CIN in Certain Dairy Foods – Document Reference Number: NOM/ADM-0091.
Tóm tắt

 Health  Canada  received  a  food  additive  submission  seeking approval  for  the  use  of  chymosin B  from  the  yeast  Kluyveromyces  lactis  CIN  in  dairy products  such  as  cheese,  quark  (a  type  of  fresh  cheese),  and  fermented  milk  products such as yogurt, kefir and sour cream.
Chymosin B from other source organisms, including Kluyveromyces marxianus var. lactis (DS1182)  (pKS105),  is  already  permitted  for  use  in  Canada  as  a  food  enzyme  in  the manufacture  of  various  dairy  products.  However,  K.  lactis  CIN  has  not  previously  been permitted as a source organism for any enzyme on the List of Permitted Food Enzymes.

Sản phẩm Chymosin B from Kluyveromyces lactis CIN (ICS Codes: 67.220.20, 67.100.30, 67.100.99)
Quốc gia Canada

Tệp đính kèm:
NCAN1109.pdf

Thông báo khác:


Hội nghị

Tài liệu/Hướng dẫn

Bản tin SPS Việt Nam

Thống kê truy cập

  • Thành viên Thành viên
    • Mới hôm nay Mới hôm nay 0
    • Mới hôm qua Mới hôm qua 0
    • Tổng Tổng 7
    • Mới nhất Mới nhất
         Bui Duc Toan
  • Người trực tuyến Người trực tuyến
    • Khách Khách 37
    • Thành viên Thành viên 0
    • Tổng Tổng 37