Thông báo - Thông báo của các nước thành viên: Commission Regulation (EU) XXX/XX establishing mitigation measures and benchmark levels to reduce the presence of acrylamide in food (Text with EEA relevance).


Mã WTO G/SPS/N/EU/224
Ngày thông báo 09/08/2017
Loại thông báo Bình thường
Tiêu đề Commission Regulation (EU) XXX/XX establishing mitigation measures and benchmark levels to reduce the presence of acrylamide in food (Text with EEA relevance).
Tóm tắt

The  draft  Regulation  establishes  mitigation  measures  to  be applied  by  food  business  operators  to  reduce  the  presence  of  acrylamide  in  food  and establishes  benchmark  levels  as  performance  indicators  to  be  used  to  verify  the effectiveness of the mitigation measures.

Sản phẩm Foods
Quốc gia European Union

Tệp đính kèm:
NEU224.pdf

Thông báo khác:


Hội nghị

Tài liệu/Hướng dẫn

Bản tin SPS Việt Nam

Thống kê truy cập

  • Thành viên Thành viên
    • Mới hôm nay Mới hôm nay 0
    • Mới hôm qua Mới hôm qua 0
    • Tổng Tổng 7
    • Mới nhất Mới nhất
         Bui Duc Toan
  • Người trực tuyến Người trực tuyến
    • Khách Khách 35
    • Thành viên Thành viên 0
    • Tổng Tổng 35