Thông báo - Thông báo của các nước thành viên: 152.02: Importation and Clearance of Fresh Fruit and Vegetables into New Zealand


Mã WTO G/SPS/N/NZL/740
Ngày thông báo 19/09/2023
Loại thông báo Bình thường
Tiêu đề 152.02: Importation and Clearance of Fresh Fruit and Vegetables into New Zealand
Tóm tắt

MPI is reviewing the pre-export phytosanitary inspection requirements for all fruit and vegetable import schedules (from all countries) under import health standard 152.02. The proposed changes will align our standard with the relevant International Standards for Phytosanitary Measures. MPI is also proposing to remove Peronoscleraspora sorghi from the pest list for sweetcorn from Australia.

Sản phẩm Fresh produce for human consumption
Quốc gia New Zealand

Tệp đính kèm:
NNZL740.pdf

Thông báo khác:


G/SPS/N/CAN/1502/Add.1 - Notice of Modification to the List of permitted supplemental ingredients to enable the use of L-alphaglycerylphosphorylcholine in supplemented foods
G/SPS/N/EU/697 - Draft Commission Regulation amending Annex II to Regulation (EC) No. 396/2005 of the European Parliament and of the Council as regards maximum residue levels for deltamethrin, metalaxyl, thiabendazole and trifloxystrobin in or on certain products
G/SPS/N/GBR/44/Add.1 - The Official Controls (Import of High Risk Food and Feed of Non-Animal Origin) (Amendment of Commission Implementing Regulation (EU) 2019/1793) (England) Regulations 2024
G/SPS/N/JPN/1239 - Revision of the Specifications and Standards for Foods, Food Additives, Etc. under the Food Sanitation Act (revision of agricultural chemical residue standards)
G/SPS/N/JPN/1238 - Emergency measures to mitigate the risk of introducing Meloidogyne enterolobii.
G/SPS/N/JPN/1240 - Revision of the Specifications and Standards for Foods, Food Additives, Etc. under the Food Sanitation Act (revision of agricultural chemical residue standards)
G/SPS/N/JPN/1241 - Revision of the Specifications and Standards for Foods, Food Additives, Etc. under the Food Sanitation Act (revision of agricultural chemical residue standards).
G/SPS/N/JPN/1242 - Revision of the Specifications and Standards for Foods, Food Additives, Etc. under the Food Sanitation Act (revision of agricultural chemical residue standards).
G/SPS/N/JPN/1243 - Revision of the Specifications and Standards for Foods, Food Additives, Etc. under the Food Sanitation Act (revision of agricultural chemical residue standards)
G/SPS/N/JPN/1244 - Revision of the Specifications and Standards for Foods, Food Additives, Etc. under the Food Sanitation Act (revision of agricultural chemical residue standards)

Hội nghị

Thông báo

 

* Chỉ dẫn đăng ký doanh nghiệp và đầu mối cơ quan đăng ký doanh nghiệp sản xuất thực phẩm xuất khẩu vào Trung Quốc

 

Chi tiết thông tin tại đây

 

* Tra cứu doanh nghiệp được Tổng cục Hải quan Trung Quốc cấp mã đăng ký

Chi tiết thông tin tại đây

 

* Tài liệu qui định về ATTP của Trung Quốc

Chi tiết thông tin tại đây

 

* Danh sách cơ sở kiểm nghiệm thực phẩm phục vụ quản lý nhà nước được Bộ Công Thương chỉ định kiểm nghiệm chỉ tiêu ethylene oxide

Chi tiết thông tin tại đây

Bản tin SPS Việt Nam

Thống kê truy cập

  • Thành viên Thành viên
    • Mới hôm nay Mới hôm nay 0
    • Mới hôm qua Mới hôm qua 0
    • Tổng Tổng 7
    • Mới nhất Mới nhất
         Bui Duc Toan
  • Người trực tuyến Người trực tuyến
    • Khách Khách 58
    • Thành viên Thành viên 0
    • Tổng Tổng 58