Thông báo - Thông báo của các nước thành viên: Revision of the Specifications and Standards for Foods, Food Additives, Etc. under the Food Sanitation Act (revision of agricultural chemical residue standards).


Mã WTO G/SPS/N/JPN/1242
Ngày thông báo 22/11/2023
Loại thông báo Bình thường
Tiêu đề Revision of the Specifications and Standards for Foods, Food Additives, Etc. under the Food Sanitation Act (revision of agricultural chemical residue standards).
Tóm tắt

Proposal of maximum residue limits (MRLs) for the following agricultural chemical pesticide: Quizalofop-ethyl and Quizalofop-P-tefuryl 

Sản phẩm − Meat and edible meat offal (HS: 02.01, 02.02, 02.03, 02.04, 02.05, 02.06, 02.07, 02.08 and 02.09) − Fish and crustaceans, molluscs and other aquatic invertebrates (HS: 03.02, 03.03, 03.04, 03.06, 03.07 and 03.08) − Dairy produce, birds' eggs and natural honey (HS: 04.01, 04.07, 04.08 and 04.09) − Animal originated products (HS: 05.04) − Edible vegetables and certain roots and tubers (HS: 07.01, 07.02, 07.03, 07.04, 07.06, 07.07, 07.08, 07.09, 07.10, 07.13 and 07.14) − Edible fruit and nuts, peel of citrus fruit (HS: 08.04, 08.05, 08.06, 08.07, 08.08, 08.09, 08.10, 08.11 and 08.14) − Mate and spices (HS: 09.03, 09.04, 09.05, 09.06, 09.07, 09.08, 09.09 and 09.10) − Cereals (HS: 10.01, 10.03 and 10.08) − Oil seeds and oleaginous fruits, miscellaneous grains, seeds and fruit (HS: 12.01, 12.02, 12.04, 12.05, 12.06, 12.07 and 12.12) − Animal fats and oils (HS: 15.01, 15.02 and 15.06)
Quốc gia Japan

Tệp đính kèm:
NJPN1242.pdf

Thông báo khác:


Tài liệu/Hướng dẫn

Bản tin SPS Việt Nam

Thống kê truy cập

  • Thành viên Thành viên
    • Mới hôm nay Mới hôm nay 0
    • Mới hôm qua Mới hôm qua 0
    • Tổng Tổng 8
    • Mới nhất Mới nhất
         Nguyễn hà Thủy Dương
  • Người trực tuyến Người trực tuyến
    • Khách Khách 88
    • Thành viên Thành viên 0
    • Tổng Tổng 88