Thông báo - Thông báo của các nước thành viên: Modification to the List of permitted sweeteners to extend the use of sucralose


Mã WTO G/SPS/N/CAN/1561
Ngày thông báo 17/07/2024
Loại thông báo Bình thường
Tiêu đề Modification to the List of permitted sweeteners to extend the use of sucralose
Tóm tắt

Health Canada's Food and Nutrition Directorate completed a premarket safety assessment of a food additive submission seeking authorization for the use of sucralose in liquid protein preparations represented for use under medical supervision and by individuals 18 years of age or older. The results of the premarket assessment support the safety of sucralose for its requested use. Consequently, Health Canada has extended the use of sucralose as described in the information document by modifying the List of permitted sweeteners, effective 11 July 2024. The purpose of the information document is to publicly announce the Department's decision in this regard and to provide the appropriate contact information for those wishing to submit an inquiry or new scientific information relevant to the safety of this food additive.

Sản phẩm Sucralose (ICS code: 67.220.20)
Quốc gia Canada

Tệp đính kèm:
NCAN1561.pdf

Thông báo khác:


G/SPS/N/UKR/214/Rev.1 - Draft Law of Ukraine "On Making Available on the Market and Use of Biocidal Products"
G/SPS/N/ARE/294/Corr.1, G/SPS/N/BHR/250/Corr.1, G/SPS/N/KWT/170/Corr.1, G/SPS/N/OMN/145/Corr.1, G/SPS/N/QAT/149/Corr.1, G/SPS/N/SAU/560/Corr.1, G/SPS/N/YEM/90/Corr.1 - Requirements for manufacturing and handling Low and Acidified Low Acid Canned Foods, Aseptically Processed and Packaged Low-Acid Foods and Acidified Food
G/SPS/N/SAU/561 - Requirements for manufacturing and handling Low and Acidified Low Acid Canned Foods, Aseptically Processed and Packaged Low-Acid Foods and Acidified Food
G/SPS/N/UKR/236 - Draft Law of Ukraine "On Amendments to Certain Legislative Acts of Ukraine Concerning the Definition of Powers of Central Executive Authorities in Managing Invasive Alien Plant and Animal Species, Including the Introduction of Measures to Counter and Prevent the Spread of Such Species".
G/SPS/N/CAN/1578/Add.1 - Established Maximum Residue Limit: Spinosad
G/SPS/N/CAN/1586 - Proposal to amend the List of Maximum Residue Limits (MRLs) for Veterinary Drugs in Foods (Proposed MRL 2025-1)
G/SPS/N/RUS/306 - Letter of the Federal Service for Veterinary and Phytosanitary Surveillance as of 24 January 2025 No. FS-KS-7/1223
G/SPS/N/ARE/294, G/SPS/N/BHR/250, G/SPS/N/KWT/170, G/SPS/N/OMN/145, G/SPS/N/QAT/149, G/SPS/N/SAU/560, G/SPS/N/YEM/90 - Requirements for manufacturing and handling Low and Acidified Low Acid Canned Foods, Aseptically Processed and Packaged Low-Acid Foods and Acidified Food
G/SPS/N/KEN/327 - DKS 551: 2025, Emulsified sauces ― Specification.
G/SPS/N/CAN/1585 - Proposed Maximum Residue Limit: Lambda-cyhalothrin (PMRL2025-03)

Quy định biện pháp SPS của một số thị trường

các quy đnh SPS ca thtrưng nhp khu

các quy đnh SPS ca thtrưng nhp khuquy đnh SPS ca thtrưng nhp khuquy đnh SPS ca thtrưng nhp khu Quy định SPS của một số thị trường nhập khẩu

 

Chi tiết thông tin tại đây

 

* Chỉ dẫn đăng ký doanh nghiệp và đầu mối cơ quan đăng ký doanh nghiệp sản xuất thực phẩm xuất khẩu vào Trung Quốc

 

Chi tiết thông tin tại đây

 

* Tra cứu doanh nghiệp được Tổng cục Hải quan Trung Quốc cấp mã đăng ký

Chi tiết thông tin tại đây

 

 

 

Bản tin SPS Việt Nam

Thống kê truy cập

  • Thành viên Thành viên
    • Mới hôm nay Mới hôm nay 0
    • Mới hôm qua Mới hôm qua 0
    • Tổng Tổng 11
    • Mới nhất Mới nhất
         Tran Hoang Long
  • Người trực tuyến Người trực tuyến
    • Khách Khách 1424
    • Thành viên Thành viên 0
    • Tổng Tổng 1424